Ny bloggdesign?

Tjohoo vad duktig jag är! De senaste två dagarna har jag inte varit motiverad till någonting som har med städning att göra. Men idag så knäppte det till uppe i knoppen, och hejåhå vad det blev rent i köket! just nu pausar jag med en god kopp te, men sen fortsätter jag med att baka lite bröd, som jag skulle gjort i förrgår.

Sigge är visst lite förbannad också. Han hälsar att om matte inte kan beställa hem kattsand i god tid tänker han använda husses väska som kattlåda. De två kattlådor han har tycker han innehåller för lite sand, så han får inte gräva ordentligt. Nåväl, det är väl bara att skicka ner husse till djuraffären runt hörnet att köpa lite sand, säger matte. Fast att hon redan beställt 20 kg som är påväg med posten och kommer på måndag. Matte är smart nämligen. Hon vill inte att Sigge ska använda hennes väska som kattlåda medan hon tvättar husses!

Förresten. Jag hade tänkt göra om bloggen lite. Och med lite menar jag mycket. Frågan är bara hur jag vill ha det! Så tipsa mig gärna om någon snygg blogg, även din egen för all del, så jag kan få lite inspiration!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0