Baconkola

Förra året upptäckte jag en ny storfavorit i julgodisskålen. Baconkola. Oj vad gott det var! Sött, salt och rökigt på en gång. Jag föll pladask och lyckades dessutom omvända starka skeptiker, alla var helsålda på baconkolan. Så i år är det dags igen. Baconkola, here I come!

Oops!

Oh herrejävlar, klockan är visst mycket! Ska träffa en fin vän och hennes nyfödda pojke om en halvtimme!!!! Och här sitter jag, nyvaken, inte ens ätit frukost och hunden ska rastas... 

Äntligen!

Idag jobbade jag kort dag, slutade redan klockan 13. Körde hem och åt lunch, och tog bussen till stan för en shoppingrunda. Äntligen sammanföll det så väl att jag hade både tid, råd, lust och sällskap till min shopping. En av mina favoritbutiker, Helylle, hade världens rea på alpackagarn, vilket råkar vara min absoluta favorit. Shoppade på tok för mycket, så nu har jag några fina projekt framför mig! Köpte dessutom ett par snygga kängor på Din Sko som jag är så nöjd med! Har dem på mig as we speak, måste ju gå in mina skönheter!
 

Dagens låt

I det stora hela är jag lycklig. Jag har en fantastisk pojkvän, en härlig hund, fin familj och fina vänner, en lägenhet jag gillar och ett jobb jag trivs bra med. Men just idag är en tung dag för mig, och säkerligen för många andra.
Vart jag än går, vem jag än talar med, vad jag än gör så påminns jag idag om det stora hål som finns inom mig. Saknaden. Går man på stan så möts man av reklam som påminner om det. Tittar man på Facebook möts man av hur vännerna firar. Fars dag. Men hur firar man någon som inte längre finns?
Saknaden är enorm idag, och jag tänker tillbaka på tiden som var. Frågorna är återigen där, varför? Tänk om...? Hur? Tomrummet inom mig är aldrig så stort som på Fars dag.

 

 

RSS 2.0