Läääänge sen!

Nu är det seriöst länge sedan jag bloggade. Anledningen är, som ni kanske redan vet, att jag har flyttat och saknar dator. Det är lite svårt att blogga då! Så jag passar på när jag är hemma hos föräldrarna att kolla mailen och lite sånt.

Vad har hänt sedan sist jag skrev? Inte så mycket. Jobbat mest. Och shoppat lite skor och en jättesöt kjol från lindex. Så nöjd. Jo just det. Impulsshoppade nagellack också. Alldeles underbart rosa! Märket är Depend, och deras lacker brukar flagna rätt snabbt. Men nu är det tredje dagen med målade naglar, och det sitter kvar! *imponerad*


La dolce vita

Sitter här uppe vid datorn och tar det absolut lugnt. Surfar runt lite, läser bloggar, softar och pimplar lite Sprite. Ja, just det. Sprite. Läsken ni vet. Så härligt är det. Det är lördagkväll, klockan är 22:01 och jag sitter och dricker läsk! Jag borde sitta vid nån lagom glassig bar och bli bjuden på Piña Colada och lyssna på hög musik och dansa lite. Men nej. Istället sitter jag här och dricker läsk. Har ingen att festa med. Alldeles supertrist när det går så långt att man måste festa ensam. Och man känner sig lite lagom patetisk. Så jag sitter här, ute på vischan, och dricker läsk. Skål!

Äntligen över?

Gjorde en virussökning några dagar sedan, och Norton hittade 25 hot mot datorn. Nu verkar det som att alla fel är åtgärdade. Hoppas verkligen det gick bra!


Bild: http://mascot.crystalxp.net/png/banana-boy-worm-from-worms-2992.png

Avklarat!

Jaha, då var adressändringen avklarad. Känns inte särskilt lönt, eftersom jag bara ska bo här i byn i fem månader. Men å andra sidan kan det vara rätt bekvämt att få sin egen post hem till den adress där jag faktiskt bor. Å tredje sidan bor jag ju på två ställen, samtidigt. Tja. Jag tänker avsluta min tankegång nu innan det blir för invecklat!

Nu är det dags

Nu ska jag hem. Och imorgon är det undersökning som gäller. Whee. Ser verkligen fram emot att bli stucken i armen igen. Underbart!

Dagens låt

Dagens låt låg på Svensktoppen i 142 veckor, alltså nästan 3 år! Det finns en anledning till att den var så populär, och det förstår man när man lyssnar på den. Jag tycker den är stark och har ett starkt budskap. Jag tycker inte någon annan gör den ens hälften så bra som originalversionen:

Håll mitt hjärta
Björn Skifs


Patrycja säger Godmorgon!

Godmorgon=)

Here it is!

Ta tillvara på stunden, för detta är antagligenförsta och sista gången jag visar mig osminkad och efter-jobbet-trött på bloggen. Iallafall. Här ser ni bilder på mitt hår. Så här såg det alltså ut innan:

 
 


Och såhär ser det ut nu: 


Fast allra helst hade jag haft sånt här lockigt hår:

None


ikväll ska jag hem

Och väl där ska jag låna mammas kamera och ta kort på min nya färg... så får ni se hur det ser ut!

I miss my hair!

Jag har råkat byta hårfärg. Nu ser jag ut som en mörk chokladpralin i håret. Det var tänkt att jag skulle färga utväxterna, me det blev chokladbrunt. Jag är inte nöjd. Jag gillade mitt kopparrödbruna (typ?!) hår. Jag hade ju den färgen för att framhäva mina drag. Nu tycker jag mest att jag försvinner i allt det bruna. Men man får ju försöka se det från den ljusa sidan: Alla äskar choklad!

Så för att fira min drag och sörja kopparn bjuder jag här på de sista bilderna jag tog på min förra färg.

Var så god!
   


Dagens låt

Fattar inte alls varför kommersiell radio inte har funnit denna artist! Hade aldrig hört Miss Li innan jag började min praktik på IS, där man lyssnar mycketpå Radio Kristianstad. Lokalradio har aldrig tilltalat mig, men jag är beredd att sitta spikad vid radion för att få höra den här och en till underbar låt, som kommer upp på bloggen någon annan dag! Här är iallafall dagens låt:

Oh boy
Miss Li

Enjoy!jag ska hålla käften

Igår klippte jag gräsmattan där hemma. Ja, det heter så nu, när jag har bestämt mig för att kalla huset jag vaktar för "hem". Men det blir lite rörigt, eftersom hemma hos föräldrarna också är hemma. Ja... Iallafall.

Jag klippte gräset igår. Eller de fem grässtrån som växer på baksidan. Annars består gräsmattan egentligen mest av mossa och ogräs. Så den korrekta termen vore väl ungefär "jag klippte ogräsmattan igår". Men det skulle kunna syfta på att jag saknar en gräsmatta. Nu blev det rörigt minsann. Jag hoppas ni fattar!

Nu har jag inte bloggat på en evighet. Det skulle kunna bero på att jag saknar dator. Eller på att jag är lat. Eller kanske det är för att jag har annat för mig, som att klippa ogräsmattor. Jag vet inte vilket det är. Men i vilket fall som helst har jag ytterligare en gång fått bevisat för mig att mina läsare gillar när jag håller käften. För sedan sist jag skrev har jag haft ett stadigt flöde av läsare på exakt 3 läsare per dag (vilket är en ökning med ungefär 200%), och under de senaste tre dagarna har antalet ökat till 4. Vad var det jag sa? Mina läsare föredrar när jag håller käften!

Men vad vore en blogg utan text?!


Party all night long!

Oh jisses så kul jag hade igår!!!!
Igår var det lördag, och jag bestämde mig för att jag inte ville tillbringa ännu en lördagkväll hemma i soffan. Så jag snackade med en tjej jag hittills bara haft kontakt med över nätet, och vi bestämde oss för att gå ut tillsammans. Hon tog med en väninna, och jäklar vad kul vi hade!

Jag kom hem vid 4 i morse. Och det är nog något av ett mirakel att jag överhuvudtaget kom hem, för jag minns inte så mycket av körningen. Jag tror min hjärna sov medan jag körde. Usch! Nästa gång ska jag nog stanna och sova en stund innan jag kör hem.

Vaknade 13:00 i morse. Ja, 13 är morgon när man varit ute hela natten. Och värken i fötterna är som bortblåst och jag bara lääääääääängtar tills nästa helg då jag kan gå ut och dansa igen!

Och gissa vem som precis gick förbi mitt fönster...

Hönsakadorran såklart. Här är alla morgonpigga!

Utmaning!

Som jag har längtat efter att bli utmanad! Nu, äntligen, har jag blivit det av Hönsakadorran! Här kommer mina svar:

Tre saker jag gör när jag vaknar:
"Bara fem minuter till... Snäääälla?!"
Letar intressanta kläder att ha på jobbet (Slutar oftast med en svart jobbtröja och jobbebrallorna)
Äter frukost

Tre saker jag måste ha under dagen:
Socker socker socker!
Min mobil, känner mig handikappad utan!
Sittepaus:P

Tre personlighetsdrag på mig: (Åh herregud, den var svår!)
Alltid trött
Glad
Långsint

Tre saker jag gärna ägnar mig åt:
Dansa
Sjunga
MSN

Tre saker jag är rädd för:
Åska (jag vet, jag är vuxen nog att inte vara rädd!)
Ormar
Mörker

Nåt jag drömmer om:
Snuskigt mycket pengar
Skaffa hund, en liten Golden Retriver som ska heta Timmie
Min framtid

Nu går utmaningen vidare till:
Mikaela, Mia och Egoina!
Jag ser fram emot att läsa era svar!

Dagens AJ! #3

När klockan nått 15:20 trodde jag på allvar att jag skulle klara mig min första dag på arbetsplatsen utan smärta. Ack så fel jag hade!

Bara några minuter senare satt jag på en kontorsstol och skulle titta till skrivaren. Jag rullade bort till skrivaren och... AAAAAJJJ!!!!!! Jag klämde förstås underarmen av alla kroppsdelar. Mellan skrivbordet och armstödet på stolen. Underbart...


Fantastiskt, mina läsare är som småbarn!

Ni verkar gilla när jag gör illa mig, för plötsligt ökar min läsarstatistik med ungefär 300%. Okej okej, ni ska få som ni vill. Strax kommer ett nytt Dagens AJ!

Dagens låt

Jag är medveten om att jag haft denna låt innan, men den är ju så bra. Dessutom tänkte jag testa något nytt.

Såhär är det. Ingen är ärlig på bloggen. Så är det bara. Och även om folk är ärliga så vågar ingen riktigt ta upp det som verkligen betyder något. Jag kan vara hur ärlig som helst om att kopiatorn på jobbet är trasig eller om att jag verkligen gillar den där kjolen. Men en tanke slog mig idag. När jag är 97 år gammal och börjar inse att det snart är dags för mig att dö, vad kommer jag minnas som någonting bra i mitt liv? Kommer jag verkligen bry mig då om att jag klarade hela Spyro the dragon på playstation 1 år 2003? Eller kommer jag minnas vilken min favorittop i juli 2008 var? Det är möjligt. Jag tror att man kommer bry sig om känslor, det som gjort en lycklig och nära och kära genom åren. Om man mådde bra i den där topen, kanske det är det man minns. Om ett TV-spel gör en lycklig, så visst. Men jag tror jag kommer minnas människor som funnits i min omgivning. Människor som man tyckt om och älskat. Människor som gjort ett intryck.

Nu svävade jag iväg lite i tankarna. Jag skulle ju testa något nytt. Jag ska testa att vara ärlig. Om ni inte gillar det så säg till, då ska jag genast sluta. Men man ska inte ge upp förrän man provat.

Dagens låt uttrycker det jag inte själv riktigt vågar tala om ibland. Jag är singel, och trivs någorlunda bra med det. Jag försöker ge mig själv det mesta jag kan. Jag kan ge mig själv bekräftelse, då gör jag det. Jag menar inte att det är lika bra eller bättre, men jag kan klara mig på egen hand utan att deppa ihop.
Men så kommer det ibland dagar då man känner sig ensam. Ibland längtar man efter att få vakna bredvid någon som man älskar. Ibland längtar man efter den stora kärleken, och ibland längtar man bara efter en hand att få hålla. Att tillbringa kvällen ensam med TV:n eller en bra bok funkar, men det är inte idealiskt. Det bästa är att vara två.
Och de dagar jag känner som jag precis beskrivit, då stämmer dagens låt in perfekt. Då behövs inga ord mer än de här:

Better man
Robbie Williams
Send someone to love me
I need to rest in arms
Keep me safe from harm
In pouring rain

Give me endless summer
Lord I fear the cold
Feel I'm getting old
Before my time


As my soul heals the shame
I will grow through this pain
Lord I'm doing all I can
To be a better man

Go easy on my conscience
'Cause it's not my fault
I know I've been taught
To take the blame

Rest assured my angels
Will catch my tears
Walk me out of here
I'm in pain

As my soul heals the shame
I will grow through this pain
Lord I'm doing all I can
To be a better man

Once you've found that lover
You're homeward bound
Love is all around
Love is all around

I know some have fallen
On stony ground
But Love is all around

Send someone to love me
I need to rest in arms
Keep me safe from harm
In pouring rain

Give me endless summer
Lord I fear the cold
Feel I'm getting old
Before my time

As my soul heals the shame
I will grow through this pain
Lord I'm doin' all I can
To be a better man

RSS 2.0