WTF?!

Gissa vem fan som gör hembesök? RADIOTJÄNST! Hur sur blir man inte? Jag som tänkte slippa den avgiften, men vafan!

Nej en sak vet jag... Nästa gång ska jag kolla genom titthålet innan jag öppnar. Och allra helst ska jag ha portkod så de inte kan komma in hur som helst!

*förbannad*

SATC-maraton

5 timmar, 10 avsnitt och en halv påse ostbågar senare...


Jag är helt slut!


Bara ett avsnitt till...

...

Idag är det jobbigt med min hals. Hes och så, låter som en kråka! Ont när jag hostar... Men kanske att man ska ut på rean idag med. Kanske...

Var ute igår på rean och shoppade en jättefin top och ett par nya jeans. Köpte en skitsnygg bh och ett par trosor också. Och så ett nytt nagellack och lite småkrams. Ibland är det skoj att gå och shoppa ensam ändå. Fast oftast vill jag ha med någon, så kan man fika efteråt!

Men men. Nu ska jag titta på några avsnitt av Sex and the City.


Bild: http://blogs.nypost.com/popwrap/photos/Sex-and-the-city-sequel-news.jpg

Stum?!

Nej bara otroligt hes. Kom ganska precis hem från en nattklubb i närheten. Druckit lite för mkt och enormt hes. Kommer inte ha någon röst imorn, har knappt nån kvar idag. Behöver jag säga mer...?

Gonatt!

Så glad!

Min jul har för en gångs skull varit totalt över all förväntan, kanske just för att jag inte haft några förväntningar.

Igår öppnade jag och mamma julklapparna på morgonen, vilket jag nog aldrig gjort innan. Brukar alltid vänta till efter middagen. Men iallafall. Jag fick monsterhögtalare till min dator och Sex and the City-boxen. Är så otroligt glad för mina klappar!!! Hade verkligen inte väntat mig nåt så stort och dyrt. Jätteglad!

Igår efter frukost och klappöppning körde vi upp till mormor i "Hultrydsmåla" som vi numera kallar Småland för. trevligt trevligt. Stannade där en natt, och i eftermiddags körde vi tillbaka hem igen. Nu är klockan över 22, och jag börjar så smått fundera på vad jag ska ha på mig när jag går ut ikväll.

Apropå ut... Gissa vem som står på gästlistan ikväll? Jo precis. JAG! Så ikväll ska jag bara glida förbi hela kön, rätt fram till dörrvakten och säga "I'm on the list". Haha! Underbart ju! Härligt att känna sig sådär fashionabel ibland.

Nu kära läsare får ni ha en fortsatt god jul. Jag ska måla naglarna!

God jul!

Slår vad om att halva svenska bloggvärldens inlägg som lagts upp idag heter just så; God jul! Hur trist som helst. Men såna är fakta. Julen står för dörren och det är inget vi kan göra nåt åt.

Vad jag tycker om julen kan vi egentligen ta någon annan gång. Men jag kan säga att jag firar den med skräckblandad förtjusning. jag tycker det är fejk och helkommersialiserat alltihop. Men å andra sidan, julgranen och maten musiken och stämningen är trevlig. Mysigt. Så ja. Jag gillar inte jul men firar glatt ändå!

Så... God jul kära läsare!

Let me tell you a story...

Vi köpte en matta en gång i tiden. En fin beige matta med vinröda blommor. Vi var jättenöjda och lät mattan pryda vardagsrumsgolvet. där låg den ett bra tag, och när vi sen flyttade bestämde vi att det var dags att tvätta den. Vi plockade fram Vanish Oxi-Action speciellt framtagen för rengöring av mattor. Men Vanishen funkade inte så bra som planerat och mattan visade sig behöva en skrubbning. Så vi plockade fram lite diskmedel och skrubbade försiktigt. Detta räckte tyvärr inte, utan vinfläckarna visade sig vara mer ingrodda än vi först förstod. Så vi bokade matt-tvättstugan på området och gav mattan en rejäl omgång. Mattan blev till synes ren, men i torkrummet var antagligen fullt emd hundhår, som i fläktdraget blåste rätt in i mattväven. Nu luktade den rena torra mattan hundskit. Inte så trevligt. Så vi drog ut mattan på balkongen och lät den vädras i en vecka. Men regn gjorde att mattan på något vis luktade värre och värre för varje dag den fick hänga där. Så det var bara att inse att mattan behövde tvättas på nytt. Vi orkade dock inte vänta en månad på en ny tid i matt-tvättstugan, så vi drog ner den i den vanlgia tvättstugan, dränkte den i vatten och skrubbade ut alla hundhår. Nu var mattan ren igen. Doch saknar den vanliga tvättstugan matt-torkningsmöjligheter, så vi vek ihop den och hängde den i torkskåpet. Nu är mattan torr, ren, och luktar normalt igen. Men tror ni inte att mattan då har bucklor efter vecken i torskåpet?!


3x Hallelujah

Lind, Nilsen, Fuentes & Holm
(sämre version än den jag tänkt mig. Kolla in http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM&feature=related)Amanda Jensen
Originalet - Leonard Cohen

3x Nationalsång

Sovjets nationalsångUSA:s nationalsångSloveniens nationalsång

Welcome, Mrs. Doubtfire

Samma film varje år, och varje gång sitter jag bänkad trots att den inte ens är bra längre.

Jag antar att Mrs. Doubtfire är min egen "Kalle Anka".

...

Efter-jobbet-trött. Seg. Ofräsch. Nu är det bara lite kvar...

Grey's Anatmoy

Misade förstås favvoserien idag, trots att jag var hemma och till och med satt i vardagsrummet. Mamma och jag snackade en massa, och kl. 21.48 Var det inte ens lönt att slå på tv:n.


SURT!

Dags att sova nu...

Gonatt!


3x Frida Muranius

Aj (aj aj aj)
Upp å hoppaFridas sommarvisa

...

Ute igår som sagt. Jättekul. Älskar att gå ut och dansa och snacka skit! Jisses så många garv jag fick! Såhär glad var jag:


trött

har varit ute o festat o druckit drinkar. ursäkta stavningen om det blir något fel. orkar inte gå tillbaka o ändra, orkar inte skriva STOR bosktav o orkar inte skriva OCH! Gonatt.

Idag

Jobba 7-20. Hemma 20:30. Sova.

Natti.


3x "ta mig i kragen"

Dags för ny kategori. Ska inte förklara så mkt, ni kommer fatta rätt snabbt!

Ken - Mamma
Timbuktu - The botten is nåddSnook feat. Organism 12 - Lejonhjärta


I don't get it...

Alltså, jag fattar inte vad folk ser i Rod Stewart. Mannen saknar fulsltändigt begåvning. Han låter som en halsflussad gammal kärring på 89 bast, döende! Dessutom är han ful. Han har ju för tusan en vårta i ANSIKTET! Äckligt!

Jobbigt

Två av mina vänner har nyligen gjort slut med sina pojkvänner. Så jäkla trist! Hur kul är det att vara tillsammans med någon i flera år för att sen bli dumpad utan förvarning?!

Och säg mig: Hur ska man våga investera hela sin själ i ett förhållande om man inte är två som investerar exakt lika mycket?

Samtidigt, om man inte investerar blir det inte något.

Tja... lite funderingar en måndagkväll.

Ok, jag erkänner!

Klockan är 21:09 och jag är helt slut. Skittrött. Dags att sova...


Dagens bästa+värsta

Bäst: Fick sluta 5 minuter tidigare på jobb.... Härligt!

Värst: imorgon jobbar jag över till 20... 7-20. Underbart...

RSS 2.0