Apropå

Apropå det här, måste ju bara tillägga en sak.
Dima Bilan är inte bara ryssen som vann Eurovision i år.
Han är dessutom världens snyggaste ryss.
Så det så!

Dagens låt

Det gör ont
Lena Philipsson

Äh, orkar inte kommentera. Läs det här så kanske ni förstår!


Bild: http://gfx.aftonbladet.se/multimedia/archive/00203/n_ra_att_kn_ckas_203223w.jpg

Det gör ont

det gör ont att vara kär. Mer ont än vad det är härligt, pirrigt, underbart. det gör faktiskt jävulskt ont. Och plötsligt kom jag på en sak...

Fröken Duktig

Nu har jag städat hönshuset. Det behövdes verkligen. Fattar inte hur så små djur kan skita så mycket. Slår vad om att de bajsar 3 gånger sin egen vikt, varje dag. Bara för att ajg ska ha extra mycket att städa sen

Party nån?

Jaha... Nu undrar jag en grej. Och när Patrycja undrar en grej, ja då vet alla att det är på allvar. Det jag funderar över är alltså följande:

När är Eurovision Song Contest? Finalen alltså.

Och om den nu råkar vara på lördag, så vill jag inte gå ut, för de ska visa finalen på tv, och ljudet på tv:n lär ju vara igång. Och då blir det inte mycket dansat... Men om det är nästa vecka så undrar jag:

Vem vill hänga med ut på lördag?

Jag kan bjussa på inträdet och det går bra att sova hos mig. Vad sägs, det låter lockande va? ;)

About igår

Oj vad ont jag har i fötterna. Oj vad trött jag är. Men oj vad kul jag hade igår! Nya biljetter, jag ska festa:P saknar vimmelbilderna dock... Jag som hamnade på hela tre stycken:P

Lördag

Japp, då ska man ut ikväll igen:P var ju ute i lördags. Men men. Älskar ju att shejka loss på dansgolvet, så då får man gå ut och göra så.

Jobbade igårkväll, tjänade lite bättre än vanligt. Det blir kul sen när lönen kommer den 7:e. Då är jag i polen och permanentar håret, så de pengarna kommer väl till pass. Och så kan man förstås shoppa gärnet där:P

Nej. Nu ska jag har glass:P

Afrokrull

Tänk, nu förstår jag igen varflr ajg så sällan tvättar håret strax innan jag ska gå och lägga mig. För det första blir kudden blöt eftersom jag inte orkar föna det klockan 22:30 på en onsdagkväll. För det andra ser man inte klok ut på morgonen, eftersom luggen har kryllat sig en smula. Sen att resten av håret också lockat sig spelar liksom ingen roll, det kan gärna få vara så. Men luggen ska faktiskt vara rak!

image48
Bild: http://www.ortvik.com/02nr_allt/18_sid_allt/18sid_bilder/frontface_18abildn2.jpg

Bricka

Har precis lagt på luren, roligaste telefonsamtalet för idag!

Det var en kille som heter Lukas som ringde och ville ge mig någon sån där bricka som man har i nyckelknippan. Jag vill inte ha nån sån, så det sa jag. Men han argumenterade med att "kom igen, du har inget att förlora på det, och jag får 1 krona för att jagger den till dig". Jag brast ut i gapflabb! Lite oförskämt kanske, men seriöst. Om man tar ett jobb där provisionen är 1 krona per skickad gratisbricka så är man nog desperat på allvar! Jag kunde inte låta bli att skratta. Och han skrattade förstås också. Så där satt jag och garvade i luren i 3 minuter och försökte få fram att jag inte vill ha nån bricka tills killen sa hejdå och lade på luren. I say LOL!

Godmorgon!

Nu har jag varit vaken i en timme uingefär. Det är första gången i mitt liv som jag sovit till 13:00. Men härligt är det. Fast man blir seg i huvudet och får nästan migrän, så jag tror inte jag gör om det.

Blir hämtad om 45 minuter, ska iväg och sjunga. Sen på kvällen blir det mässa, med STOR kör på typ 60 personer.

Åhhhhhhh

Choklad choklad choklad choklad choklad.

image45
Bild: http://webnews.textalk.com/upload/article/bild/8/286101/choklad_1152730424_s.jpg

image46
Bild: http://www.chokladbutiken.net/bilder/praliner_3.jpg


image47
Bild: http://www.chokladbutiken.net/bilder/praliner_3.jpg

Ge mig NU!

Såhär är det:

Jag har inte dött.
Jag lever.
Det var telefonlinjen som pajade.
Precis därför har jag inte bloggat på hela veckan, typ.

Ny månad, ny frisyr!

Jahapp. Då har man gått o klippt sig igen. Inte lika nöjd som förra gången, men det funkar förstås. Vet inte riktigt om jag någonsin kommer våga klippa det helt kort. Men kan ju fuska iallafall! Det bästa med att inte ha alltför långt hår är att det inte trasslar in sig i armhålan när man sover. Och det är ju bra. För vem vill väl ha armhålestinkande hår?!

Säg att du älskar mig

Såg filmen i måndags, och har egentligen bara sex ord att säga om den:

Fy fan! Fy fan! Fy fan!

Vilken hemsk film. Tror nog den skildrar verkligheten rätt bra. Den förklarar verkligen varför så få tjejer anmäler en våldtäkt. Jag säger då det... Har verkligen svårt att smälta den. Ville bara gråta genom hela filmen... Usch!

Se den!

RSS 2.0