Done!

Igår stack jag in till stan och beställde min nya cykel. Jättehärligt. Jag har faktiskt varken kollat eller provcyklat min cykel, så lite nervöst... Men det blir nog bra ska ni se! Den blir silvrig iallafall, dammodell förstås. Jag ska köpa till cykelkorg och lås, allt annat ingår. Och allt detta till priset av 1500:-! Helt sjukt billigt!

Idag har jag känt mig småkrasslig hela dagen, som när man åkt på nåt virus. Det blir ju inte bättre av att man har ont i halsen och inte orkar lyfta så mycket som vanligt.

Jag var på rusta igår förresten. Köpte en svinhårsborste för 30:-. När mamma köpte en på Domus betalade hon 250:- tror jag. Helt sjukt stor skillnad!

Nu ska jag bara fixa tillbaka min adressändring så blir väl allt bra. Så kan jag glömma allt som hänt de senaste två veckorna!

Omtumlande

Hej kära bloggläsare. Jag har varit i tyskland!

Fick en kommentar från kusin vitamin som undrade varför jag inte skriver. Jo. Såhär är det.
Jag har haft världens jobbigaste vecka. Jag tänker inte berätta i detalj, men det har varit mycket skit på gång. Mina föräldrar har gått skilda vägar, och jag har flyttat hem igen. Jag känner mig frestad att snacka skit om folk här på bloggen, men inser att jag inte vill sjunka lägre en dem jag vill snacka skit om. Därför snackar vi om något trevligt istället.

Jag ska köpa cykel idag! Whee!

Jävla bloggar!

Jag har tänkt på en sak. Det är ändå ett helsike, det där med bloggande. Det är ju skitsvårt att komma på nåt intressant att skriva om! Och när man väl har kommit på nåt så råkar man vara mitt i city och utan penna, så man glömmer det tills man har möjlighet att skriva om det. Sen dessutom så ska man slaviskt följa alla bloggar man läser. Och om man upptäcker att någon inte uppdaterat bloggen de senaste fem minuterna blir man snudd på galen. Jag undrar, är detta ett tecken på bloggomani?


Shoppingmorgon=)

Var en runda i stan idag. Gick in på systemet och handlade lite vin (som jag varit sugen på i en vecka nu!), och fick visa leg i kassan (YEEEEES!!!). Vet inte riktigt när jag ska dricka mitt vin bara. Jobbar ju måndag-fredag och ibland dessutom lördagkvällar. Sen när man kommer hem på lördagarna, ikväll blir det så, är klockan 22:00. Då är man för trött för att smutta på vin. Då går man och lägger sig typ direkt. Men men. Det problemet ska jag väl kunna lösa på nåt vis:P

Gick in på H&M, handlade lite leggings och sånt skoj. Det blev ett grönt spetslinne också, men vet inte om jag ska behålla det. Det är väääldigt grönt:S Men måste prova den till nya kjolen innan jag bestämmer mig. Jo just det, blev ett par gråa nya benvärmare också. Whee=)

Sen traskade jag iväg till Bianco, en skobutik inne i stan som är ganska dyr, som jag i vanliga fall inte har råd med. Men nu håller de på att stänga ner butiken och ska tömma den helt. Alltså är det halva reapriset som gäller, och jag lyckades hitta ett par grymt snygga grå lackstövlar i MIN storlek (39) som i vanliga fall är omöjlig att hitta nåt i när det är sådana härliga priser som gäller. Sen blev jag ännu gladare när jag skulle betala och det visade sig att de bara kostade 50:-. Snacka om lyckat impulsköp!

Senare skulle jag baka en köttfärspaj till mig och pappa, hade ju handlat och allt. Tror ni då inte att varenda mjölpåse jag hittade var invaderad av det jag tror är mjölbaggar? Små gråa kryp, usch! Så det blev yoghurt till middag istället. Härligt...

Nej. Nu är det dags att städa lite här. Bombnedslag is what it is. Får ju hjälpa pappa lite=)


Ok, nu har jag gjort DET

Idag var absolut sista dagen på min praktik. Tanken var ju att jag skulle få jobb sen. Men gissa vad chefen på stället erbjuder? Praktik! Jag trodde jag skulle smälla av! Eller, åtminstone smälla till honom. Han vet hur desperat mitt behov av pengar är, och så erbjuder han mig praktik och påstår att jag bara kan 25% av vad jag behöver kunna för det här jobbet. Härligt. Jag blev så förbannad att jag ville börja gråta. Men, med gråt kommer jag ju ingenvart. Så jag återtog kontrollen över min hjärna, och två dagar senare tackade jag ja till erbjudandet. Jag menar, 77:-/timme är mer än 127:-/dag. Eller?!

RSS 2.0