Say what?

Ok... Den här bloggen har alltså fortfarande läsare?

Nåja. Till er som fortfarande tittar in här ibland kan jag berätta att jag kom in på min konditorutbildning. Japps. Den 13 september börjar jag. Hoppas på att hitta jobb innan dess, vill klara mig helt på bidragsdelen utan att ta lån. Nåja.

En annan sak ni kanske vill veta är att jag försöker dra igång operation viktminskning igen. Jag är fetare än jag någonsin varit, och trivs inte alls med detta. Förstås. Som ni vet är jag också ganska lat av mig, träning är liksom inte det roligaste man kan ägna sig åt i min värld. Men jag gör ett nytt mer eller mindre seriöst försök. Har nämligen hittat en afrodanskurs typ i medborgarskolan, som jag tror kommer bli helt suveränt kul! Och så har min älskade sambo (yes) gett mig diverse träningsgrejer, typ spinningskor och pulsklocka och grejer. De behöver användas, annars får jag väldigt dåligt samvete att de bara ligger där. Så nu kör vi. Om en stund går jag ner i "gruvan" och cyklar lite.

Förresten funderar jag på att starta en ny blogg om mitt viktminskningsförsök. Peppad? Japp! Men tror jag att jag kommer orka skriva? Hmmm... Vi får se. Blir det någon blogg lovar jag i alla fall att lägga upp en länk här, så ni som känner för det kan följa mig!

RSS 2.0