Dagen efter sista dagen...

Igår lämnade jag in mina ansökningshandlingar till utbildningen jag vill gå i höst. Igår var också sista dagen för detta. Nåja. Hittills har jag varit hur lugn som helst. Men nu är jag nervös. Nu inser jag att jag kanske inte kommer in. Jag hoppas starkt att jag får gå min utbildning. Jag vill ju så gärna bli konditor!

Det är över nu

Jag märkte att jag inte längre hade något att berätta, utan att mina inlägg mest var till för att säga något alls. Så jag bestämde mig för att ta en bloggpaus. Och jag lovade att inte blogga igen förrän jag saknar det.
Nu har jag pausat länge nog. Nu känner jag äntligen glädjen igen. Känslan att vilja dela med mig av saker och ting är tillbaka. Så nu är jag tillbaka. Nu är pausen över!

Förresten. Jag känner mig mer vuxen nu än när jag startade den här bloggen. Det känns som att jag vill lämna allt det gamla och ehh inte särskilt seriösa bakom mig. Jag vill byta stil. Jag vill blogga om sådant som betyder något för mig. Och jag vill inte längre ha mitt namn i bloggadressen. Jag ska försöka komma på något som känns passande. Tills dess bloggar jag vidare här.

RSS 2.0