Snart till jobbet

Torsdag, klockan är 8:30 och om en kvart ska jag till jobbet. Stängning idag, vilket innebär att jag enligt schemat ska jobba till 18:30. En lång dag med andra ord. Jag föredrar helt klart öppning framför stängning. Men det kommer förstås gå bra, som alltid.

Måste ändra

Alltså, jag måste verkligen ändra min design här på bloggen. Så som jag har nu känns väldigt... inte jag. Men jag vet fortfarande inte riktigt hur jag vill ha det... Jag har haft tuggummirosa, vanligt vitt, psykedelsikt grön-lila och nu grått och tja... grått.

Sitter på tåget hem och läser en oerhört i...

img_0613 (MMS)

Sitter på tåget hem och läser en oerhört intressant bok om LCHF.   Äter ju LCHF nu och mår bättre än någonsin. Mer om det på operationviktminskning.blogg.se


Jakten på den perfekta bilen, del 3

Så till slut hittade jag den perfekta bilen. En vit ford nånting. Den hade allt jag ville ha, elhissar, elspeglar och liknande "lyx". Kamremmen var nybytt, fullstämplad servicebok, en massa annat som var helt perfekt. Jag var så sjukt tänd på den bilen så det finns inte. Jag skulle ringa snubben dagen efter, men bara en timme efter jag hade fått senaste mejlet kom ett nytt mejl. "Bilen är såld" stod det, ingenting annat. Skitsurt!

Så jakten började om på nytt, ännu en gång. Jag började få panik att jag inte skulle hitta bilen i tid, att alla bra bilar redan var sålda, men var tvungen att lugna ner mig själv lite. Jag ringde bekanta och ställde frågor på ett forum för att få reda på vilka märken som var värda att satsa på och vilka jag skulle undvika. Jag lyckades skala av det till att söka mig till europeiska bilar, men inte franska, helst Volvo, VW, Audi, Saab. Helst VW. Men på blocket fanns verkligen ingen bil som passade in på nämnda märken, samt rätt prisklass. Jag började bli riktigt less på att ens leta.

Men så, en vacker dag, dök det upp en helt ok bil, en VW golf variant. Jag ringde genast killen som sålde den, och vi kom överens om att jag skulle provköra den redan dagen efter. Jag ringde mamma och Andreas för att fråga om de ville följa med och titta på bilen, och det ville de. Dagen efter plockade de upp mig i stan, och så körde vi ut till bilen och killen.

För att inte gå in på alltför mycket detaljer ska jag göra en lång historia kort. Vi provkörde bilen, och allt tycktes stämma. Det fanns en del saker som behövde åtgärdas på bilen, lite rostfläckar som ska slipas ner och så ett kamremsbyte. Men serviceboken var minst sagt väl ifylld. De tidigare ägarna hade med ALLT, från kamremsbyte till tändstiftsbyte. Allt. Jag tyckte det lät bra, och blev strax därefter stolt ägare till min allra första bil, en mörkblå VW Golf Variant. Äntligen!

Nagellacksnörd, jag?

Idag har jag mörka osomriga naglar. Jag testade ett nytt lack igår, Color Clubs alter Ego. Jag var inte ritkgit säker på om jag gillade det, men idag, i dagsljus, ser det bättre ut. Det är liksom lila, men ändå inte. Och glitter-skimrigt. Fast idag började förstås lacket skavas av, så jag svampade topparna med Depends 104. Jag är nöjd.

 

Jag räknade mina lack häromdagen. Nu är jag uppe i 49 lack, bas- och topplack ej inräknat. För bara någon dryg månad sen låg det på 30. Men nu får det räcka med nagellacksinköp för ett tag framöver. Jag har nog tillräckligt för att kunna lacka naglarna med en ny färg varje dag resten av året!


SMS-inlägg

img_3530 (MMS)


RSS 2.0