Fel fel fel...

Läste precis ett mail från chefen. Har tydligen klantat mig på jobbet vid bokning av en försändelse, som blev 900 dyrare än väntat. Fan också! Det var absolut inte meningen... Hur löser man sånt här nu då?

Gaah, jag hatar att vara sådär stressad så man gör fel. Jag vet att jag var grymt stressad när jag bokade den där försändelsen. Jag vet att jag hade problem med en länk. Men fattar inte varför jag gjort så fel? Varför jag bokat en snabb frakt som är så mycket dyrare?

Och ja, jag vet att alla gör fel ibland. Men jag hatar verkligen när mina fel blir så kostsamma. Det är en sak att spilla arbetstid i onödan. Men felen blir så mycket mer påtagliga när det handlar om konkreta pengar och inte arbetstid...

Kommentarer
Postat av: Anette

Finns bara en sak att göra - släppa det och gå vidare. Du lär inte göra om samma fel igen så han får se det som läropengar helt enkelt.

Hoppas nyårsfirandet blir bra och att du kan se fram emot ett nytt bra år.

Kramar

2009-12-29 @ 17:58:15
URL: http://ekelundskan.blogg.se/
Postat av: Hönsakadorran

Jag tror Sigge känner sig ensam uppe på Hultet, idag följde han med mig hem. Nu är han inne hos oss och just nu sitter han bak min rygg på stolen när jag skriver, han spinner och mår så bra. Tror vi fått en ny familjemedlem, skickar du din mailadress så ska du få bildbevis.

Gott nytt år önskar vi dig och Gusti.

Kram

2009-12-30 @ 15:49:16
URL: http://honsakadorran.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0