Jobbfunderingar

För ett drygt år sen hade jag ett slitsamt skitjobb, men jag tjänade mycket pengar, eftersom jag jobbade 60 timmar i veckan. Då fick jag ut mellan 12 och 14 000 per månad (efter skatt), beroende på hur mycket övertid vi hade. Då hade jag nästan panik när det bara fanns 1000 kvar på kontot två dagar innan lön.

Nu har jag ett jobb (eller jag vet inte hur det är med den biten, jag är ju hemma hela tiden...) som jag trivs med, men tjänar betydligt mindre. Vilket är viktigast, pengar eller att man trivs?Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag tycker att det är viktigare att man trivs, för det håller inte i längden om det är ett jobb där man inte trivs. Oavsett pengarna. Sitta där på en hög pengar och vara miserabel, nej tack. Hellre mindre och känna att det faktiskt ska bli ganska roligt att gå till jobbet idag..

2010-01-14 @ 15:38:11
URL: http://sandye.blogg.se/
Postat av: Hönsakadorran

Fortsätt skriva som du gör, lite vad du hittar på om dagarna, vad du tycker och funderar på kanske någon bild på din nya lägenhet.Det bästa är väl om du kan hitta ett jobb som du trivs bra med och tjänar gräsligt med pengar. Då kan du börja pensionsspara, för jag tror att dagens ungdomar kommer inte att få mycket när de går i pension. Så spara är nog viktigt. Ska bli spännande att följa dig på din färd mot nytt jobb och bra ekonomi.

Kram

2010-01-15 @ 13:49:37
URL: http://honsakadorran.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0