Underbar helg framför mig

Inleder helgen med meningslöst tv-tittande. Fortsätter med slösurfande och blogga om skit som ingen ändå vill läsa. Därefter duschar jag och går och lägger mig.
Lördagen kommer inledas med meningslöst shoppande av heta kläder och sexiga underkläder (What's the point? Har alltid jobbkläder på mig, ingen anledning att klä upp mig. Underkläderna kommer ingen annan än jag se heller). Därefter fika på stan tror jag, på egen hand förstås. Har jag tur kommer nån hispig liten dam i 60-årsåldern försöka samtala med mig som förra gången. Efter fikat sticker jag hem till skogen och väntar desperat på att någon kompis ska höra av sig(har f ö inte träffat mina "kompisar" på evigheter - när man väl kommit så långt som att man bestämmer datum så dyker något upp för honom/henne i sista sekunden) medan jag försöker komma ikapp med tvätten här hemma. Därefter lagar jag någon underbart smarrig middag som jag kommer avnjuta i min ensamhet innan jag ägnar resten av kvällen åt meningslöst tv-tittande och slösurfande. Märk väl att lördagkvällen inte ägnas åt utgång på grund av söndagens aktiviteter.
Söndagen börjar med att jag JOBBAR (varför? Kommer ju bara leda till ännu mer shopping och slösurf) och slutar "redan" klockan 14.00 (Varför ska jag jobba en söndag? Jag jobbar ju redan 10 timmar varje dag plus 3 timmars övertid två dagar i veckan). Därpå följer meningslöst surfande, kanske ett meningslöst blogginlägg och ytterligare en eftermiddag ägnad åt att vänta på att telefonen ska ringa medan jag försöker vika tvätten och städa köket utan att fastna framför nåt meningslöst tv-program i stil med reprissändingar av alla veckans tv-serier (som jag förresten redan sett).


Bild: http://www.skogvaktaren.se/bilder/host/tv.jpg

Som sagt. Underbar helg väntar. Det är så jag har lust att vända mig till mina läsare (som förresten nog bara består av mig själv) för att be dem göra mitt liv lite mer meningsfullt. Men... What's the point, liksom?!Uppd.
Jag kan ju för fan inte ens få tag i en SOLO-tidning!

Kommentarer
Postat av: Ekelundskan

När jag tänker efter är våra liv ganska lika...

:-)

2008-10-25 @ 17:58:08
URL: http://ekelundskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0