Entlich!

Äääääääntligen inflyttad i min fina lägenhet! Eller ja... Just nu är det inte så fint här. Grejer överallt! Jag har ändå lyckats tömma tre lådor av fem möjliga, så bara två kartonger kvar. Och fyra säckar. Fyra har jag redan tömt, men det räknas inte eftersom allt ligger i sängen istället för i garderoben och så. Men ja.

Det gick alldeles utmärkt att flytta igår. På tre timmar hade vi hunnit flytta alla grejer OCH suttit och fikat en stund. Efter det var det dags för den obligatoriska flyttpizzan. Vad vore liksom en flytt utan pizza?! Och efter middagen stack pappa till en kompis, och älsklingen körde och lämnade tillbaka hyrbilen. Själv satte jag igång med att packa upp. Dock hann jag inte alls särskilt långt innan jag insåg hur slutkörd jag var, så vid 17-tiden lade jag mig i sängen och tittade på TV en stund. Rätt vad det var hade klockan blivit 21, och jag var näst intill däckad. Till slut kom älsklingen hem till mig och vi kunde gå och lägga oss.

Tror ni jag sov gott inatt? Nej då. Jag sover sällan bra första natten på ett nytt ställe. Inte blev det lättare för att det var lördagskväll och folk var ute och festade. Det hördes i min lilla lägenhet, kan jag tala om. Men ja. Jag tror det blir bättre inatt, ingen festar väl på en söndag?!

Nåväl. dags att fortsätta packa upp. Så länge kan ni få kika på hur det ser ut just nu:


Grejer överallt, alltså... Bordet är ännu inte hopskruvat och stolarna får tjänstgöra som avlastningsyta. Har ni förresten sett den grymma julgranen i fönstret?


Någonstans under alla kläder finns alltså en säng... Någonstans...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0