Inte särskilt ofta

Det är inte ofta jag skriver nåt här nuförtiden. Men sist jag sa ett litet ord om bloggnedläggning fick jag massor av protester. Så jag antar att jag snällt får fortsätta blogga här.

Idag har jag lyckats missa ett möte. I min egen lägenhet. Hur? förklaringen är enkel: Julklappsshopping!

För övrigt har jag nästan gjort klart mina fina piroger. A var här och fikade, så hjälpte hon till med köttfärsen och så. De blev iallafall helt perfekta. De sista två är i ugnen just nu.

Och just det. Snart blir jag med katt igen! Fast bara tillfälligt. En av mammas vänner ska iväg i tre veckor, så jag ska vara kattvakt under tiden. Missen är iallafall jättesöt! Det kommer säkerligen bilder i helgen.

I helgen, ja. Tänkte skriva att det kommer bilder i veckan, men jisses, veckan är nästan slut! Hur fort kan en vecka gå egentligen?! Men jag antar att det lätt blir så när man är mitt i flytten och uppackning av kartonger. Nu har jag bara en halv låda kvar att packa upp, men det är den jobbigaste lådan. Där i finns alla de där grejerna som man inte vet var man ska lägga. Typ gamla videokasetter. Jag äger ju inte ens en video!

Nåväl. Nu ska jag plocka ut pirogerna. Vill ni se bilder på dessa? Recept?

Kommentarer
Postat av: Sara

Ja, jag vill gärna se biler o gärna ett recept :) Har aldrig gjort piroger, men de ska väl inte va så svårt? /Sara

2009-12-12 @ 22:04:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0