Snart!

Nehe. Jag får väl dras med den här bloggen ett tag till. Det är nog lite för svårt att skiljas från något man pysslat med så länge... jaja.

Idag är det måndag (måste jag alltid skriva vilken veckodag det är?) och jag är tillbaka på jobbet. Jobbade ju bara en dag förra veckan, sen blev jag sjuk. Det är farligt att vara hemma fem dagar, man vänjer sig vid att sova länge. När klockan ringde i morse var det näst intill omöjligt att gå upp ur sängen. Jag fick tända en hemskt skarp lampa för att över huvud taget öppna ögonen, ungefär. Och älsklingen hjälpte till genom att själv gå upp. Men jag kom upp tillslut, och nu är jag på jobb och testar coola grejer igen.

Nu börjar det så smått att dra ihop sig inför flytten. Två veckor kvar! Det känns så konstigt att inte ha någon nyckel till lägenheten än. Den är ju min men ändå inte. Jag hade i och för sig kunnat flytta om en vecka istället för två, men gubben som har kontraktet till sista november vill ha en månadshyra för det. Jag tänker inte betala 3000 för att få tillgång till lägenheten två dagar tidigare. Det är ju löjligt! Så jag kan gott stå ut med att bo med min kära mor en vecka till.

Mamma, ja. Tror hon börjar inse att hon kommer bo själv. Hon är så gullig, säger att hon ska komma och våldgästa mig varenda dag och dricka kaffe och äta kaka. Haha, hon är för söt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0