Bio + cykeltur

Mamma ringde mig igår och frågade om jag ville gå på bio med henne. Först kände jag att jag inte orkade, eftersom jag kände mig förkyld och allmänt "virusig". Men så tänkte jag efter och insåg att ett biobesök är ju typ ingen ansträngning alls. Så jag tackade ja. Så igår hade jag en mysig eftermiddag/kväll med mamma, först gick vi på lägenhetsvisning (mamma söker), sen gick vi och fikade, och sen gick vi på bio och såg "Har du hört ryktet om Morgans?". Det var en bra film. Ingen Oscar-vinnare precis, men väl underhållande, rolig.

Efter bion åkte mamma hem och jag cyklade hem till älsklingen. Han skulle precis ut och springa, och frågade om jag inte ville följa med på cykeln. Av någon konstig anledning tyckte jag efter en stunds fundering att det var en bra idé, och följde med. Det gick bra och så, inga problem. Men nu dagen efter, med någon slags förkylningsvirus i kroppen, känner jag att det inte var den bästa idén ändå. Nu känner jag mig småfebrig och supertrött och har lite ont i halsen. Tror visserligen inte det beror på cyklingen, men ändå.

Nu ska jag strax ut och handla på Maxi. Oavsett hur förkyld jag är så kommer inte maten att handla sig själv. Så då är det lika bra att gå nu istället för att eventuellt bli sjuk om ett par dagar och ha helt slut på mat. Då kommer jag ju knappast orka...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0