Egobilder

Jag sitter och tittar igenom och framförallt rensar bland bilderna på datorn. För att vara mer exakt, jag rensar bort dåliga egobilder på mig själv.
Alla har ju tagit egobilder någon gång. Stått med en kamera och fotat fotat fotat. Och det är ju kul. Skitkul, faktiskt, att få fota sig själv. Men det är inte lika kul att titta på bilderna sen. Det känns bara pinsamt för min del. Jag sitter och rodnar framför datorn över hur otroligt dåliga och pinsamma bilder jag tagit på mig själv. Oftast i brist på bättre underhållning.
De tre första bilderna är dåliga, de är mest till för att man ska ta reda på hur man ska rikta kameran. Följande fyra bilder är rätt ok, ibland får man till någon riktigt bra där det inte ens syns att man själv håller i kameran. Men sen, efter de första sju bilderna, går det bara utför. Man börjar göra konstiga miner. Man tar till rekvisita. Man försöker se extra sexig ut. Och trevlig. Och rolig. Och härligt knäpp. Och så tror man att man lyckats. Tills man kollar bilderna i datorn. Då inser man att efter de där första sju bilderna så ser man bara ut som en sinnessjuk seriemördare. Eller nåt i den stilen.

Bildbevis? Nää. Jag har ju precis rensat, sa jag ju!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0